Интернет

ИНТЕРНЕТ - ГАРАНТИРАН ДОСТЪП

Джи-Тех 3 ООД предлага пълна гама услуги през собствената си LAN мрежа, посредством различни технологични и структурни решения, които осигуряват свързаност между обектите на клиента в рамките на мрежата на оператора.

Основни характеристики на услугата.

 • Услугата се предоставя посредством LAN кабел в преносната среда на Джи-Тех 3 ЕООД
 • Услугата предоставя симетрична свързаност с гарантиран (резервиран) капацитет между заявените точки;
 • Услугата се предоставя с 1 (един) реален статичен IP адрес във всяка точка, с възможност за допълнителни IP адреси, предоставени според изискванията на RIPE.


Ниво на обслужване

 • Персонално обслужване
 • Техническа подръжка от специалист с висока квалификация, опит и умения;
 • Безплатни консултации при изготвяне на технически решения;
 • Приоритетна реакция при нужда;
 • Поддръжка

Скорост и цени

Месечната такса за физически лица на интернет достъп и поддръжка е 18 лв. с включен ДДС

Месечната такса за юридически лица на интернет достъп и поддръжка е 36 лв. с включен ДДС

Скорост - (international/bg)

Сваляне (Download) 40 mbit/s

Качване (Upload) 40 mbit/s

Често задавани въпроси

Трябва ли да подпиша договор?

 • Предлагаме възможност за използване на интернет на предплатен абонамент,ако изберете такъв,нямате ангажимент да използвате и заплащате интернет достъпа всеки месец, можете да прекъсвате и възстановявате потреблението когато и за какъвто период желаете.След края на предплатения период интернета автоматично спира,ако желаете след време отново да възстановите ползването ,заплащате абонамента си,след което интернета във Вашия дом автоматично (веднага) се възстановява за периода за който сте предплатили , без да се налага да бъдете посещаван от техник във Вашия дом. Минималният период за които можете да предплащате е 1 (един) месец.
 • Предлагаме възможност за използване на интернет на срочен договор,ако изберете такъв абонаментен план се задължавате да заплащате избраният интернет достъп всеки месец за срока на договора,т.е нямате право да прекъсвате потреблението и да пропускате заплащането на месечния си абонамент.

Мога ли да използвам Интернет достъп на повече от един компютър?

Да ,могат да се използват на повече от един компютър.За да разпределите интернета на повече от един компютър Ви е необходим „рутер“ който ще настроим в нашият офис за Вас.

Възможно ли е да използвам "безжичен" Интернет достъп?

За да използвате безжичен интернет е необходимо да притежавате безжичен (WiFi) рутер в който ще бъде включен кабела, които ще прекараме до Вашия дом.

Как мога да платя месечния си абонамент?

 • плащане в брой в офиса на Джи-Тех 3 ЕООД.
 • плащане по банков път.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи условия за предоставяне на услугата "ИНТЕРНЕТ ДОСТЪП"

ВИЖ ТУК - ИЗТЕГЛЯНЕ

Условия за достъп до отворен интернет

ВИЖ ТУК - ИЗТЕГЛЯНЕ

PPPoE грешки

Когато не успеете да се свържете към интернет посредством PPPoE, на вашият екран ще се изпише грешката, която е предизвикала този проблем:

* Грешка 678, 769 - моля, проверете си дали мрежовият кабел е вкаран в компютъра. Ако е вкаран - проверете дали не сте деактивирали мрежовата си карта - това става от Control Panel -> Network Connections. Ако кабелът е в мрежовата ви карта и мрежовата ви карта е наред - тогава се ни се обадете да отстраним проблемът.

* Грешка 691 - моля, проверете си потребителското име и/или парола дали са написани правилно. Ако все още не можете да се свържете с интернет, моля свържете се с нас.

* За всички останали грешки, моля да се свържете с нас.

Неща, които трябва да знаете

1. Никога, освен ако не искате да бъдете хакнати, не ползвайте една и съща парола навсякъде
2. Спазвайте добра култура на общуване в Интернет
3. Внимавайте със споделянето на подробна лична информация за себе си.
4. Не бързайте с даването на GSM номера, адреси, домашни телефони и т.н.
5. Внимавайте с отварянето на прикачени файлове
6. Помнете, че човек може да се окаже различен от образа, който си е изградил във виртуалния свят. При среща на живо може по-добре да се оцени характерът. И ако решите да се срещнете на живо - пак я карайте лека-полека. Бързата работа...
7. Първо се убедете, че човекът срещу вас е заслужил доверието ви, а след това малко по малко може да пристъпите към отключването на сърцето си.
8. Дори и след като сте сигурни, че сте срещнали свестен човек, заслужаващ доверие, убедете се, че той/тя търси това, което търсите и вие. Ако търсите различни неща във връзката или ако не си пасвате като характери, може би е по-добре да си останете просто приятели и да продължите с търсенето.
9. Не трябва да изпращате или да отговаряте на съобщения, които са обидни, заплашващи или неприлични. Не изпращайте анонимни съобщения.
10. Повечето хора са с добри намерения, но не всички. Затова една разумна предпазливост никога не е излишна. Много е важен терминът "разумна предпазливост". Ако сте супер подозрителни, никога няма да намерите приятели. Ако сте супер доверчиви, може да бъдете излъгани и наранени. Истината е някъде по средата.

© 2024 Пею Георгиев. G-TECH