Всичко за нас

Джи-Тех 3 ЕООД е фирма с богат дългогодишен опит в областта на IT. Ние сме на пазара от 2003 г. Фирмата е изградена от млад и амбициозен екип, който се старае винаги да е в крак с новостите в бранша и е готов да Ви предложи качествени продукти и услуги.

Ние сме тук заради Вас и ще продължим да се специализираме в областта на:

 • Продажба на настолни компютри, лаптопи, сървъри, графични станции, периферни устройства и системи за съхранение на информацията
 • Продажба на офис-консумативи и аксесоари
 • Системна интеграция, структурно окабеляване, инфраструктурни решения на базата на оптични връзки, изграждане на системи за видеонаблюдение.
 • Сервиз на гаранционна и извънгаранционна техника. Обслужване на абонаментен принцип
 • Разработка на софтуер, Web приложения и доставка на Интернет и VOIP
 • Рекламна дейност и фотографияАктуално състояние от Търговския регистър


Списък на фирмите, с които имаме договор за партьорство.

 • Поликомп България - лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. Поликомп започва дейността си през 1999 година като българска, частна, дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено ИКТ оборудване и софтуер. Компанията развива и обогатява своята дейност в условията на динамично променящ се, пълен с предизвикателства и възможности пазар. Паралелно с разрастването на дейността, се развиват и увеличават предлаганите продукти и услуги.
 • Вали Компютърс - Вали Компютърс е фирма с богат дългогодишен опит в областта на IT. Ние сме на пазара от 1991г. Фирмата е изградена от млад и амбициозен екип, който се старае винаги да е в крак с новостите в бранша и е готов да Ви предложи качествени продукти и услуги.
 • Асбис България - e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 10-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес.
 • ИТР България - Предметът на дейност на фирмата е внос,износ и търговия на маркова компютърна техника втора употреба от Европа.
 • Виваком - БТК е първият телеком в България. Започва своята история в далечната 1879 г. с предлагането на телеграфни услуги. Днес – 136 години по-късно, VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия от най-ново поколение.
 • РелоадсБг - започва своята дейност през 2005г. Ние осъществяваме, както вътрешна търговия на територията на България, така и външна търговия в Европа, Азия, Южна и Северна Америка. Сред клиентите на Релоуд Системс ЕООД са както доставчици на интернет услуги от всички краища на България, търговци от сектора на информационните технологии, така и държавните институции и телекомуникационни оператори (GSM). Действайки като доставчик на телекомуникационно оборудване, ние предлагаме на нашите клиенти най-добрите възможни цени и техническа поддръжка за пълноценното и безпроблемно функциониране на оборудването.
 • Геовижън - сме специализирани във вноса, проектирането, инсталацията и поддръжката на системи за видеонаблюдение и осветление. Занимаваме се с това от 2001 година и през годините натрупахме много опит. Знаем какво точно правим и как да го правим. Предлагаме само качествени и изпитани продукти с гаранция. Дейността ни е разпространена практически на територията на цяла България. Изпълняваме обекти в Румъния, Гърция, Македония и Сърбия. Доставяме стока в някои европейски страни. Осигуряваме поддръжка и сервизно обслужване на всеки осъществен от нас проект. Благодарение на висококачествените стоки и услуги, които предлагаме, както и на добрите препоръки от настоящите ни клиенти, разширяваме дейността си много бързо. Във фирмата работят млади и перспективни специалисти с отлична професионална квалификация, готови да разрешат различни проблеми и да реализират идеите на нашите клиенти. Фирмата асемблира, ремонтира и поддържа компютърни системи и мрежи.
 • Делфи 07 ООД - Предметът на дейност на фирма Делфи 07 ООД е внос , износ и търговия на едро с компютърна периферия ( мишки , клавиатури , слушалки , тонколони ,кабели , адаптери за лаптопи , букси и преходници и много други ) и аксесоари за мобилни устройства ( калъфи , тефтери , протектори и зарядни за мобилни устройства), както и собственик на марката DeTech
 • Senetic е глобален доставчик на ИТ решения за бизнес и обществени организации, които трябва да изградят благоприятна за сътрудничество цифрова екосистема и искат да осигурят безпроблемна ежедневна работа. С 11-годишен пазарен опит ние предлагаме на нашите клиенти решенията, които ние самите използваме всеки ден.

Всеки продукт предлаган от фирмите може да бъде поръчан от нашият офис, на цените обявени в сайта на фирмата.

Доставки

Фирмата ни работи с куриерски фирми Еконт, Спиди, Интерлогистика и др.

Нашата фирма е кредитен посредник към УниКредит Груп

УниКредит Груп е една от най-големите финансови групи в света, оперира в повече от 50 държави, развива банкова дейност в над 20 европейски държави. За УниКредит работят повече от 166000 служители. В резултат на стратегическите си позиции в Западна и в Източна Европа Групата има значим пазарен дял в региона. Успешният бизнес модел на УниКредит се основава на силно присъствие на местните пазари и предлагане на финансиране от ново поколение съчетаващо иновативни клиентски решения и безупречно обслужване.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг EАД е компания от семейството на УниКредит Груп, която е лидер в областта на потребителското кредитиране в България. Корпоративната политика е насочена към създаване на финансиране от ново поколение чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Репутацията ни се гради върху доверие, отговорност и качество на работата.

За повече информация на официалния сайт https://www.ucfin.bg/

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ И ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Декларация за приемане на застраховането по застрахователни програми „Защита Макс“ или „66 Плюс“

© 2024 Пею Георгиев. G-TECH